Afrikka 2011

Botswana, Elefant Sands - Pojat tekevät "bäkkäreitä" muurilta

Matkustimme Etelä-Afrikasta koko päivän Botswanaan. Botswanasta ajoimme bussilla Elephant Sandseille jossa yövyimme kaksi päivää. Siellä oli myös uima-allas, mutta en uinut siinä koska vesi oli sameaa ja kylmää. Hypin takaperin voltteja hiekalla ja se oli paikka, missä hyppäsin ensimmäistä kertaa takaperin voltin maalla. Se oli lämmin ja mukava päivä, se oli onnellinen hetki.
Niko, 17v.

Gods Windows - Järvimaisema Afrikkaliseen tapaan

See you later Alligator

Elefantti Krugerin kansallispuistossa

Impala

"Olimme Jukolan porukan kanssa opastetulla safarilla Mkolossa ruokkimassa eläimiä kauralla, heinällä ja siirapilla kun paikallinen opas keksi että leikkisimme sylkykilpailua. Siinä kilpailussa suuhun laitettiin impalan kakkapapanoita ja yritettiin sylkäistä mahdollisimman pitkälle. Papana maistui ihan heinältä. Opas voitti kilpailun."

Petra, 13v.

Limpopo -joki, vastarannalla Botswana

Olohuoneemme Mkolossa

"Oli lämmin iltapäivä. Olimme Etelä-Afrikassa luonnon keskellä Mkolo safarilla. Minä ja kaksi poikaa juttelimme niitä näitä ja muuta mukavaa, kun paikan pienin koira, valkoruskea Jackrussell tuli leikkimään syliini. Tulin niin onnelliseksi kun näin sen koiran iloisuuden ja pentumaisen leikkisyyden ja mahanikin oli täynnä."

Teo, 15v.

"Olimme Mkolossa. Oli jo melkein ilta kun lähdimme viskivuorelle. Matka ei ollut kovinkaan pitkä mutta töyssyinen se oli. Menimme sinne lava-autolla jossa oli paikat viidelle. Kun olimme perilläsi sinne piti kävellä polkua pitkin. Polun varrella oli valkoisia kiviä joilla sai tehtyä tulen. perillä maisemat olivat mahtavat, kauempana näkyi toisia kukkuloita ja kun katsoin taivaalle siellä oli kaksi sateenkaarta ju täysikuu. Aurinko laski ja taivas oli punainen."

Rene, 12v.